آموزش رد کردن بیمه و مالیات برای استارت اپ ها
بیمه استارتاپ
نداشتن بیمه تکمیلی یکی از مشکلات مهمی است که استارتاپها و فریلنسرها با آن مواجه میشوند. بیمه در استارت اپ برای کارکنان بسیار حائز اهمیت است. فرقی نمیکند که شما کارمند باشید یا کارفرما، بالاخره روزی به بیمه تکمیلی نیاز پیدا خواهید کرد. بیمه تکمیلی جزء بهترین گزینهها برای استارتاپها محسوب میشود.
امروزه شرکتهای استارتاپ میتوانند از بیمه های تکمیلی استفاده کنند و به راحتی هزینه های درمان خود را پرداخت نمایند. از شما خواهشمندیم برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بیمه استارتاپ تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
استارتاپ چیست؟
به شرکتها و کسب و کارهایی که تازه ایجاد شدهاند استارتاپ میگویند. هر شغل جدیدی که دارای روشی نوین و راهکاری خلاقانه باشد استارتاپ محسوب میشود. در حقیقت استارتاپها روشی جدید و نوین در جامعه امروزی هستند و کمک بسیاری به رونق بازار میکنند. معمولا طول عمر این نوع کسب و کارها به مدت ۳ سال است. این نوع از کسب و کارها، به وسیله کمپانیهای بزرگ جذب میشوند.
چرا بیمه کسب و کار های مجازی حائز اهمیت است؟
بیمه های بسیاری مانند حملات سایبری توسط شرکت های رقیب، بیمه ناشی از هک، بیمه از دست رفتن اطلاعات شخصی و…. وجود دارد که افراد بایستی برای جلوگیری از این اتفاقات خود را بیمه کنند. به همین دلیل بیمه در کسب و کار های مجازی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
امروزه افراد سودجوی زیادی وجود دارند که با هک گوشی و تهدید به افشای اطلاعات آن از افراد اخاذی کرده و آن ها را تهدید میکنند. به همین دلیل ما بیمه استارتاپ را برای شما در نظر گرفتیم تا از این خطرات جلوگیری شود و این افراد نتوانند از اطلاعات محرمانه شما سوءاستفاده کنند.
پوشش های بیمه تکمیلی برای استارتاپها
هنگامی که میخواهید به منظور بیمه در استارت اپ برای افراد کمتر از ۵۰ نفر اقدام کنید، بایستی قبل از تکمیل مراحل بیمه به بعضی از نکات دقت نمایید. مهمترین پوشش های بیمه تکمیلی شامل، خرید دارو و ویزیت، پوشش جراحی، خدمات دندانپزشکی و پوشش های نازایی و زایمان میباشد. علاوه بر مواردی که ذکر شد استارت آپها میتوانند با کمی هزینه علاوه بر خدمات دیگر از مانند خرید سمعک و سایر تجهیزات پزشکی نیز برخوردار شوند.
چه مواردی از بیمه تکمیلی برای استارت آپها پوشش داده نمیشود؟
همانطور که میدانید بیمه نامهها دارای استثنا هایی هستند و بیمه در استارت اپ هم از این استثناها برخوردار است. بیمه تکمیلی در استارت آپ خسارت مواردی مثل ترک اعتیاد، خودکشی، بیماریهای مادرزادی، عمل زیبایی، معلولیت ذهنی و از کار افتادگی، خدمات زیبایی دندانپزشکی، تشعشعات هستهای، شورش و اعتراض و جنگ، جراحی فک و خسارات ناشی از بلا های طبیعی را به عهده نمیگیرد.
معافیت مالیاتی
قوانین مالیات استارتاپها چیست؟
امروزه پیشرفت علم و خلاقیت افراد سبب شده تا این روزها شاهد کسب و کارها و استارتاپ های زیادی باشیم. همانطور که میدانید مالیات برای مشاغل مختلف متغیر است و همه چیز بستگی به شغل افراد دارد. شاید برای شما هم سوال باشد که وضعیت مالیات استارتاپ ها در زمانی که تازه راه اندازی شده اند چگونه خواهد بود؟
در جواب این سوال باید گفت که، خوشبختانه با قوانین تصویب شده، استارتاپ های نوپا به مدت سه سال از معافیت مالیاتی برخوردار هستند و در این سه سال هیچ گونه مالیاتی از آنها گرفته نمیشود.
مراحل و نحوه ثبت نام بیمه و بیمه کردن کارکنان توسط کارفرما
یکی از مراحل برای بیمه کردن کارکنان و ثبت نام در بیمه این است که کارفرما نیاز دارد تا برای کارگاه و تولیدی خود کد بیمه دریافت کند. کارفرما پس از راه اندازی کارگاه خود باید به نزدیکترین مرکز بیمه مراجعه کرده و پرونده تشکیل دهد. این کار ۱۵ روز پس از تاسیس کارگاه بایستی انجام شود.
پس از تشکیل پرونده توسط کارفرما، کارشناس برای بازرسی به تولیدی مراجعه میکند و فعال بودن تولیدی یا کارگاه را تایید میکند. بدین ترتیب کارفرما دوباره به دفتر بیمه مراجعه کرده و کد بیمه را دریافت میکند و به نام نویسی کارکنان خود اقدام مینماید. سپس مراحل بیمه قدم به قدم طی شده و کارکنان توسط کارفرما بیمه میشوند.
پس از نام نویسی، کارفرما بایستی لیست بیمه تامین اجتماعی را تهیه کرده و به سازمان موردنظر ارسال کند. مهلت و زمان مقرر شده برای بیمه های تامین اجتماعی معمولا آخر هر ماه میباشد. کارفرما باید وارد سامانه بیمه تامین اجتماعی به نشانی eservces.tamin.ir شود.
بیمه در استارت اپ
پس ورود به سامانه، کارفرما باید اطلاعات خود که شامل کد ملی و گذر واژه میشود را در سامانه ثبت کند. پس از طی کردن مراحل ثبت نام، در لیست بالا باید روی گزینه کارفرما کلیک کرده و گزینه ارسال لیست و حق بیمه را انتخاب نماید.
مالیات استارتاپ ها
سپس کارفرما میتواند لیست حق بیمه را از طریق این سامانه تهیه کند. در صفحه بعدی فرد داوطلب روی گزینه بیمه کلیک میکند و وارد لیست بیمه شدگان میشود. پس از طی نمودن این مراحل اطلاعات کارمندان در لیست بیمه شدگان ثبت میشود و بیمه توسط کارفرما ایجاد میشود.
نحوه محاسبه مالیات استارتاپ ها چگونه است؟
ما قصد داریم در این بخش نحوه محاسبه مالیات استارتاپ ها را برای شما عزیزان شرح دهیم. نحوه پرداخت مالیات برای استارتاپ های حقوقی و حقیقی متفاوت است. معمولا کسب و کارها میتوانند به صورت حقیقی و حقوقی شروع به فعالیت کنند و مالیات برای مشاغل اینترنتی و استارتاپی یکسان میباشد. روش محاسبه مالیات برای کسب و کار های حقیقی و حقوقی به شرح ذیل است:
- استارتاپ های حقیقی: پرداخت مالیات برای استارتاپ های حقیقی ۱۵% درصد میباشد.
- استارتاپ های حقوقی: پرداخت مالیات برای استارتاپ های حقوقی ۲۵% بوده و نسب به شرکتهای حقیقی سادهتر است.
معافیت مالیاتی استارتاپها
معافیت مالیاتی برای استارتاپها یک فرصت عالی برای موفقیت و پیشرفت است. هدف از ایجاد طرح معافیت مالیاتی این بوده که برای کسب و کارهای تازه تاسیس، امنیت اقتصادی ایجاد شود. قانون معافیت مالیات شامل موارد زیر میباشد.
- شرکتهای تازه تاسیس و استارتاپها که یک نوع محصول را به مشتری ارائه میدهند، معاف از پرداخت مالیات هستند.
- شرکت های تازه تاسیس میتوانند برای کاهش هزینه بیمه، به مدت ۲ سال کار آموز یا کارورز داشته باشند.
- استارتاپها به روش کاملا قانونی میتوانند فضای کار مشترک و خصوصی به وجود بیاورند. همچنین استارتاپ هایی که تازه تاسیس شده اند تا ۳ سال از پرداخت مالیات معاف هستند.
بیمه
محاسبه مالیات استارتاپ های حقیقی یا حقوقی؟
بیشتر افراد در هنگام محاسبه مالیات استارتاپ های خود نمیدانند که باید به روش حقوقی آن را محاسبه کنند یا حقیقی. ما این موضوع را در متن بالا برای شما ذکر کردیم که محاسبه مالیات استارتاپ بستگی به فعالیت شرکت دارد.
استارتاپ های حقیقی دارای محدودیت زمانی هستند و با مرگ صاحبان این کسب و کارها کلیه حقوق از بین میرود اما در استارتاپ های حقوقی این موضوع کاملا فرق میکند. تا زمانی که شرکت استارتاپ وجود دارد، پرداخت مالیات نیز وجود دارد و با مرگ صاحب استارتاپ تمام نمیشود.
آموزش نحوه رد کردن مالیات از طریق سامانه مالیات
برای رد کردن مالیات، ابتدا باید وارد سایت tax.gov.ir شوید.
آموزش پرداخت مالیات بر حقوق
پس ورود به سامانه مالیات روی گزینه خدمات اصلی مالیاتی کلیک کنید. پس از آن وارد فهرست حقوق مالیاتی شوید و پس از طی این مراحل باید در این سامانه ثبت نام کنید و اطلاعات و کد ورود را وارد نمایید.
سامانه ارسال لیست مالیات حقوق
پس از کلیک روی گزینه فهرست حقوق مالیاتی، متنی به منظور راهنمایی کارفرمایانی که قصد پرداخت مالیات کارکنان خود را دارند، نمایش داده میشود. پس از مطالعه متن مورد نظر روی بخش “ورود به سامانه جدید تسلیم لیست حقوق کارکنان” کلیک نمایید.
قوانین مالیات حقوق و دستمزد کارکنان
در بخش بعدی شما صاحبان استارتاپ ها میتوانید با ورود نام کاربری و رمز عبور خود وارد سیستم شوید و مالیات کارکنان را پرداخت کنید.
آموزش ارسال لیست مالیات حقوق کارکنان
جمع بندی نهایی
ما در این مقاله صفر تا صد بیمه در استارت اپ، مالیات استارتاپها و معافیت مالی را به صورت کامل و جامع برای شما عزیزان شرح دادیم. شما میتوانید با استفاده از بیمه در استارت اپ خود از خدمات درمانی و دیگر خدمات بهرهمند شوید. همانگونه که ذکر شد استارتاپ های نوپا تا ۳ سال از پرداخت مالیات معاف هستند و این موضوع باعث موفقیت بیشتر و پیشرفت در کسب و کارشان میشود.
همچنین با طرح شتابدهی ابرفانت شما به عنوان یک شرکت زیرمجموعه ابرفانت میتوانید از خدمات همچون مشاوره گرفتن از تیم حقوقی و کوچینگ و همچنین سرور مجازی و هاست های اشتراکی و یا پنل پیام رسانی به بهترین نحو برخوردار شوید
امیدواریم این مقاله مفید کمک کافی به شما در جهت بیمه در استارت اپ کرده باشد. از این که تا انتهای این مطلب همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم.
- دستهبندی: آموزش, استارت آپ
- برچسبها: بیمه افراد کلیدی (Key Person Insurance), بیمه اموال, بیمه پوشش ویژه استارتآپها, بیمه تأمین اجتماعی, بیمه تجارت الکترونیک, بیمه تجاری, بیمه تجاری مسئولیت, بیمه تشکیل سرمایه, بیمه ثالث, بیمه خسارت, بیمه خودرو, بیمه داروخانهها, بیمه درمان, بیمه رهن و اجاره, بیمه زندگی, بیمه سرمایهگذاری, بیمه عمر, بیمه مسئولیت حرفهای, بیمه مسافرتی, بیمه موجودیت
بدون دیدگاه